Biff- og parmesanspasta

Biff- og parmesanspasta

Lær hvordan du lager en deilig beef and parmesan pasta med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 (400 gram) boks storfebuljong
  • 1 (410 gram) boks italiensk hakkede tomater
  • 2 kopper kokt farfalle (sløyfeformet pasta)
  • 2 kopper skivet zucchini (ca. 0,6 cm tykt)
  • 3/4 kopp revet Parmesanost, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Brun kjøttdeigen i en stor stekepanne over middels/høy varme til den ikke lenger er rosa, og del den opp i 2,5 cm store biter. Ta kjøttet opp med en hullsleiv og legg det i en bolle. Hell av fettet.
  2. 2Sett pannen tilbake på varmen og tilsett kjøttkraft, tomater og pasta. Rør godt slik at alt av pasta blir dekket. Kok opp og skru ned varmen til middels.
  3. 3La det småkoke, uten lokk, i 15 minutter, og rør ofte. Tilsett squash og fortsett å koke i ytterligere 5 minutter, eller til pastaen er mør.
  4. 4Ha kjøttet tilbake i pannen og rør inn 1/2 kopp av osten; varm opp. Strø resten av osten over hver porsjon.