Biff- og parmesanspasta
Lær hvordan du lager en deilig beef and parmesan pasta med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 (400 gram) boks storfebuljong
- 1 (410 gram) boks italiensk hakkede tomater
- 2 kopper kokt farfalle (sløyfeformet pasta)
- 2 kopper skivet zucchini (ca. 0,6 cm tykt)
- 3/4 kopp revet Parmesanost, delt
Fremgangsmåte
- 1Brun kjøttdeigen i en stor stekepanne over middels/høy varme til den ikke lenger er rosa, og del den opp i 2,5 cm store biter. Ta kjøttet opp med en hullsleiv og legg det i en bolle. Hell av fettet.
- 2Sett pannen tilbake på varmen og tilsett kjøttkraft, tomater og pasta. Rør godt slik at alt av pasta blir dekket. Kok opp og skru ned varmen til middels.
- 3La det småkoke, uten lokk, i 15 minutter, og rør ofte. Tilsett squash og fortsett å koke i ytterligere 5 minutter, eller til pastaen er mør.
- 4Ha kjøttet tilbake i pannen og rør inn 1/2 kopp av osten; varm opp. Strø resten av osten over hver porsjon.