Hello Fresh Mobile Banner
Havregrynskrydderkaker

Havregrynskrydderkaker

oppskrift på deilige havregrynskaker med krydder, perfekte som snacks eller til kaffekosen. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp brunt sukker
  • 3/4 kopp margarin
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1/3 kopp melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje malt nellik
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 1 1/2 kopper hurtigkokte havregryn
  • 1 kopp gule rosiner
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Pisk brunt sukker, margarin og hvitt sukker med en elektrisk mikser i en stor bolle til det blir kremaktig. Pisk inn eggene til de er godt blandet; tilsett melk og vanilje.
  3. 3Sikt mel, natron, nellik, salt og muskatnøtt sammen i en bolle. Tilsett melblandingen i sukkerblandingen og pisk til det er godt blandet.
  4. 4Rør inn havregryn, rosiner og valnøtter i sukkerblandingen; avkjøl deigen i minst 30 minutter. Klo opp deigen med en spiseskje og legg den med 5–7 cm mellomrom på bakepapirkledde stekebrett.
  5. 5Stek i forvarmet ovn til de er gylne, ca. 10 minutter.