Frokost til middag

Frokost til middag

Oppdag kreative og smakfulle oppskrifter for frokost til middag. Perfekt for en enkel og sunn kveldsmåltid. Lær hvordan du lager det hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp vann
  • ½ kopp ris
  • 2 skiver bacon
  • 1 teskje olje, eller etter behov
  • 2 egg, pisket
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 klype kanel sukker, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann og ris i en kjele. Skru ned varmen til middels-lav, dekk til, og la det småkoke til risen er mør og væsken er absorbert, ca. 20 til 25 minutter.
  2. 2Legg bacon i en stor stekepanne og stek over middels-høy varme, snu av og til, til det er jevnt brunt, ca. 10 minutter. La baconet renne av på kjøkkenpapir. Smuldre baconet i små biter.
  3. 3Varm opp olje i en stekepanne over middels varme; kok og rør inn eggene til de er stivnet, ca. 5 minutter. Krydre eggerøren med salt og pepper.
  4. 4Legg lagvis ris, egg og bacon i en bolle; topp rikelig med kanel og sukker.