Fylte egg
oppskrift på stuffed eggs, perfekt for forretter og selskap. enkel å lage, rask og smakfull. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 10 egg
- 1/4 kopp majones
- 1 teskje Dijon-sennep
- 2 spiseskjeer revet Parmesanost
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 spiseskje ketchup
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en stor kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp og la koke, rør forsiktig av og til, i 10 minutter. Overfør eggene til en bolle med kaldt vann med hjelp av tang. Skrell dem.
- 2Del eggene i to. Skjær av en liten bit av bunnen slik at halvdelen ikke velter. Legg plommene i en bolle. Tilsett majones, sennep, Parmesanost, salt og pepper. Bland til det er jevnt og kremaktig, ca. 1–2 minutter.
- 3Fyll eggehvitene med plommesmøringen. Pynt med en liten mengde ketchup på toppen. Sett i kjøleskapet i omtrent 20 minutter før servering.