Fylte egg

Fylte egg

oppskrift på stuffed eggs, perfekt for forretter og selskap. enkel å lage, rask og smakfull. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 10 egg
  • 1/4 kopp majones
  • 1 teskje Dijon-sennep
  • 2 spiseskjeer revet Parmesanost
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 spiseskje ketchup

Fremgangsmåte

  1. 1Legg eggene i en stor kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp og la koke, rør forsiktig av og til, i 10 minutter. Overfør eggene til en bolle med kaldt vann med hjelp av tang. Skrell dem.
  2. 2Del eggene i to. Skjær av en liten bit av bunnen slik at halvdelen ikke velter. Legg plommene i en bolle. Tilsett majones, sennep, Parmesanost, salt og pepper. Bland til det er jevnt og kremaktig, ca. 1–2 minutter.
  3. 3Fyll eggehvitene med plommesmøringen. Pynt med en liten mengde ketchup på toppen. Sett i kjøleskapet i omtrent 20 minutter før servering.