
To-Die-For Thanksgiving Stuffing
Oppdag vår deilige recipe for thanksgiving stuffing som vil imponere gjestene dine. Enkel å lage, full av smak og perfekt til høstmåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 tett, butikkjøpt brødloff, mørkt pumpernickelbrød, revet eller kuttet i 2,5 cm terninger, gammelt (eller tørket i en ovn på 200 grader)
- 1 tett, butikkjøpt brødloff, lyst rugbrød, revet eller kuttet i 2,5 cm terninger, gammelt
- 450 g tyktskåret bacon, hakket og stekt, med fettet i behold
- 8 egg, lett pisket
- 2 store løk, hakket
- 8 fedd hvitløk (eller mer etter smak), knust
- 2 ss rosmarin
- 1 ss timianblader
- 450 g ristet pekannøtter
- 2 liter kraftig kylling- eller kalkunbuljong (mer eller mindre avhengig av hvor tørr eller våt du ønsker stuffing)
- 1 kopp bourbon
Fremgangsmåte
- 1Sauter løk, hvitløk og rosmarin i 4 spiseskjeer av den reserverte baconfettet til det blir gyllent og mykt.
- 2I en stor bolle (eller det nærmeste du har—jeg bruker kalkunristen), blander du brødterninger, egg og resten av baconfettet. Tilsett deretter løk- og hvitløksblandingen, timian og pekannøtter.
- 3Bland bourbon og kyllingkraft; start med 1 liter, og tilsett mer kraft til du oppnår den konsistensen du kjenner som "stuffing".
- 4Når alt er blandet, fyll fuglen eller legg det i separate store ildfaste former.
- 5Stek ved 175°C i minst 45 minutter—lenger hvis du ønsker en mørkere skorpe på stuffing’en.
- 6Gir til 12 eller flere som en del av en Thanksgiving-middag.