To-Die-For Thanksgiving Stuffing

To-Die-For Thanksgiving Stuffing

Oppdag vår deilige recipe for thanksgiving stuffing som vil imponere gjestene dine. Enkel å lage, full av smak og perfekt til høstmåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 tett, butikkjøpt brødloff, mørkt pumpernickelbrød, revet eller kuttet i 2,5 cm terninger, gammelt (eller tørket i en ovn på 200 grader)
  • 1 tett, butikkjøpt brødloff, lyst rugbrød, revet eller kuttet i 2,5 cm terninger, gammelt
  • 450 g tyktskåret bacon, hakket og stekt, med fettet i behold
  • 8 egg, lett pisket
  • 2 store løk, hakket
  • 8 fedd hvitløk (eller mer etter smak), knust
  • 2 ss rosmarin
  • 1 ss timianblader
  • 450 g ristet pekannøtter
  • 2 liter kraftig kylling- eller kalkunbuljong (mer eller mindre avhengig av hvor tørr eller våt du ønsker stuffing)
  • 1 kopp bourbon

Fremgangsmåte

  1. 1Sauter løk, hvitløk og rosmarin i 4 spiseskjeer av den reserverte baconfettet til det blir gyllent og mykt.
  2. 2I en stor bolle (eller det nærmeste du har—jeg bruker kalkunristen), blander du brødterninger, egg og resten av baconfettet. Tilsett deretter løk- og hvitløksblandingen, timian og pekannøtter.
  3. 3Bland bourbon og kyllingkraft; start med 1 liter, og tilsett mer kraft til du oppnår den konsistensen du kjenner som "stuffing".
  4. 4Når alt er blandet, fyll fuglen eller legg det i separate store ildfaste former.
  5. 5Stek ved 175°C i minst 45 minutter—lenger hvis du ønsker en mørkere skorpe på stuffing’en.
  6. 6Gir til 12 eller flere som en del av en Thanksgiving-middag.