Varm soppsalat

Varm soppsalat

oppskriften på varm soppsalat er perfekt for en lett og smakfull forrett. enkel å lage og full av deilig smak, egnet for sommer og høst.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp STAR Extra Virgin Olivenolje
  • 2. 1 1/2 pund sopp, tørket forsiktig med et fuktig kjøkkenpapir og skåret i skiver
  • 3. 1/4 kopp hakkede sjalottløk
  • 4. 1/4 kopp STAR Balsamicoeddik
  • 5. 3 ss. hakket fersk basilikum og italiensk persille
  • 6. Salt og pepper
  • 7. 1/4 kopp ristet pinjekjerner

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne, varm opp olivenolje over høy varme. Tilsett sopp og sjalottløk, og stek til soppen begynner å bli brun, ca. 6 minutter. Tilsett eddik og rør for å løsne bunnfallet i pannen. Fjern fra varmen. I en stor bolle, visp sammen resten av oljen og eddiken. Tilsett persille og basilikum, og vend det forsiktig sammen. Krydre med salt og pepper etter smak. Server varm, pyntet med pinjekjerner.