Havregrynsknekkebrød med kanel og pannekaker

Havregrynsknekkebrød med kanel og pannekaker

oppskrift på myke og smakfulle havregryn kanel pannekaker, perfekte for en sunn frokost. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 2 kopper gammeldags havregryn
  • 1/4 kopp brunt sukker, godt pakket
  • 1 spiseskje bakepulver
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje salt
  • 2 kopper melk
  • 2 egg
  • 1/4 kopp usøtet eplesaus

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel, havregryn, brunt sukker, bakepulver, kanel og salt i en stor bolle.
  2. 2Visp melk, egg og eplesaus sammen i en separat bolle; rør det inn i melblandingen til røren er jevn.
  3. 3Varm opp en lett oljet stekepanne eller takke på middels høy varme.
  4. 4Legg store skjeer med røre på takken og stek til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 3–4 minutter.
  5. 5Snu og stek til den er gyllen på den andre siden, ca. 1–2 minutter.
  6. 6Gjenta med resten av røren.