Havregrynsknekkebrød med kanel og pannekaker
oppskrift på myke og smakfulle havregryn kanel pannekaker, perfekte for en sunn frokost. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 2 kopper gammeldags havregryn
- 1/4 kopp brunt sukker, godt pakket
- 1 spiseskje bakepulver
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje salt
- 2 kopper melk
- 2 egg
- 1/4 kopp usøtet eplesaus
Fremgangsmåte
- 1Bland mel, havregryn, brunt sukker, bakepulver, kanel og salt i en stor bolle.
- 2Visp melk, egg og eplesaus sammen i en separat bolle; rør det inn i melblandingen til røren er jevn.
- 3Varm opp en lett oljet stekepanne eller takke på middels høy varme.
- 4Legg store skjeer med røre på takken og stek til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 3–4 minutter.
- 5Snu og stek til den er gyllen på den andre siden, ca. 1–2 minutter.
- 6Gjenta med resten av røren.