Mile High Chile Verde Dip
oppskriften på mile high chile verde dip er enkel å lage og perfekt som forrett eller snacks. nyt en krydret og kremet dip som vil imponere alle gjester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 boks (15,5 unser) cannellini-bønner (hvite kidneybønner), avrent og most
- 1 pakke kremost (8 unser), myknet
- 1 kopp salsa verde
- 1 kopp rømme
- 2 jalapeñopepper, frøet og finhakket
- 1 pakke McCormick® White Kylling Chili Seasoning Blend
- 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Bland alle ingrediensene, unntatt Monterey Jack-osten, i en stor bolle til det er godt blandet.
- 2Fordel bønneblandingen i en glassformet paiform som er sprayet med non-stick stekespray. Strø over osten.
- 3Stek i 25 minutter eller til osten er smeltet. Pynt eventuelt med flere skivede jalapeño-peppere. Server med tortillachips.