Røykfylte vegetariske collard greens
oppskrift på røykfylt vegetarisk collard greens, perfekt som tilbehør til middagen. enkel å lage, sunn og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 hvit løk, hakket
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 1 bunt collard greens, stilker fjernet og bladene revet i biter
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 2 kopper grønnsaksbuljong
- 2 spiseskjeer eplecidereddik
- 1 teskje brunt sukker
- 1/4 teskje flytende røksmakstilsetning
- 1/4 teskje røkt paprika
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme; kok og rør inn løk og hvitløk til de er brune og dufter godt, i 3 til 4 minutter. Tilsett collard greens og rød pepperflak; kok og rør til grønnsakene er lett visnet, i 2 til 3 minutter.
- 2Bland grønnsaksbuljong, eplesidereddik, brunt sukker, flytende røksmakstilsetning og paprika i en stor kjele; tilsett collard greens og la det småkoke. Dekk til kjelen og la det småkoke til grønnsakene er veldig møre, i 40 til 50 minutter. Sil av collard greens før servering.

