Potet- og purrelatkes
oppskrift på deilige potet- og purreløkslatkes perfekt for en smakfull forrett eller snack. enkel å lage og passer til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 store poteter, kuttet i små biter
- 1 purre, kuttet i små biter
- 3 egg
- 1/4 kopp linfrømel
- 1 teskje salt
- 1/2 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg et bakepapir på en stekeplate.
- 2Bland poteter og purre i en food processor; kjør til det blir most. Tilsett egg, linfrømel og salt; kjør kort slik at det blander seg.
- 3Skje potetblandingen ut på den forberedte stekeplaten. Flatt den forsiktig til 3-tommers sirkler. Strø over parmesanost.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til parmesanen er smeltet og gyllen, ca. 20 minutter.



