Potet- og purrelatkes

Potet- og purrelatkes

oppskrift på deilige potet- og purreløkslatkes perfekt for en smakfull forrett eller snack. enkel å lage og passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 store poteter, kuttet i små biter
  • 1 purre, kuttet i små biter
  • 3 egg
  • 1/4 kopp linfrømel
  • 1 teskje salt
  • 1/2 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg et bakepapir på en stekeplate.
  2. 2Bland poteter og purre i en food processor; kjør til det blir most. Tilsett egg, linfrømel og salt; kjør kort slik at det blander seg.
  3. 3Skje potetblandingen ut på den forberedte stekeplaten. Flatt den forsiktig til 3-tommers sirkler. Strø over parmesanost.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til parmesanen er smeltet og gyllen, ca. 20 minutter.