Baconskiver med vårløk og sprø røre

Baconskiver med vårløk og sprø røre

Lær hvordan du lager deilige bacon og vårløk hush puppies. En perfekt forrett eller snack med rik smak og sprø tekstur. Enkel oppskrift for alle nivå.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 6 kopper vegetabilsk olje (48 fl oz)
  • 1 kopp gul maismel
  • 1/2 kopp allsidig mel
  • 2 1/2 teskjeer bakepulver
  • 3/4 teskje salt
  • 1/8 teskje svart pepper
  • 1 stort egg
  • 3/4 kopp helmelk
  • 3 store vårløk, tynne skiver (3/4 kopp)
  • Spesialutstyr: et dypfetttermometer

Fremgangsmåte

  1. 1Stek bacon i en 25-centimeters tung panne over middels varme, snu av og til, til det er sprøtt. Overfør med en hullsleiv til tørkepapir for å renne av, og smuldre deretter. Forvarm ovnen til 150°C. Varm opp olje i en 4- til 5-liters tung gryte (helst støpejern) over høy varme til den når 160°C på et termometer. Mens oljen varmes opp, visp sammen maismel, mel, bakepulver, salt og pepper i en bolle. Visp sammen egg og melk i en liten bolle, og tilsett deretter i maismelblandingen og rør til det er godt blandet. Rør inn bacon og vårløk til det akkurat er blandet. Arbeid i porsjoner av 6, og forsiktig tilsett 1 spiseskje røre per hush puppy i den varme oljen, og stek, snu av og til, til de er gylne, 2 til 3 minutter. Overfør med en hullsleiv til tørkepapir for å renne av. Overfør hush puppies til en lav bakeplate og hold dem varme i ovnen mens du steker resten av røren. Sett oljen tilbake til 160°C mellom porsjonene.