Happy Hour-sopp
oppskrift på deilige soppretter perfekt for happy hour. enkel, rask og smakfull. ideell for aperitiff eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp usaltet smør
- 20 sopp, stilker fjernet
- 1/2 (8 ounces) pakke revet Monterey Jack-ost
- 1/4 teskje hvitløkspulver
- 1/8 teskje tørket timian
- 1/4 kopp tørr hvitvin
- 2 teskjeer soyasaus
- 1/2 kopp krydrede tørr brødsmuler
Fremgangsmåte
- 1Sett ovnsristen omtrent 15 centimeter fra varmekilden og forvarm ovnens grillelement.
- 2Plasser smør i en mikrobølgesikker bolle. Varm opp i mikrobølgeovnen til det er smeltet, ca. 30 sekunder til 1 minutt. Dypp bunnen av hver sopphette i det smeltede smøret og legg dem på et stekebrett med kant.
- 3Rør inn Monterey Jack-ost, hvitløkspulver og timian i det resterende smøret. Rør inn vin og soyasaus. Tilsett nok brødsmuler til å lage en våt og klissete blanding.
- 4Fyll hver sopphette med brødsmuleblandingen, og form den litt oppover for å bruke opp all fyllet.
- 5Grill i den forvarmede ovnen til det er gyllent og boblende, ca. 3 til 4 minutter. La det avkjøle litt før servering, ca. 5 minutter.



