Happy Hour-sopp

Happy Hour-sopp

oppskrift på deilige soppretter perfekt for happy hour. enkel, rask og smakfull. ideell for aperitiff eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp usaltet smør
  • 20 sopp, stilker fjernet
  • 1/2 (8 ounces) pakke revet Monterey Jack-ost
  • 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 1/8 teskje tørket timian
  • 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 2 teskjeer soyasaus
  • 1/2 kopp krydrede tørr brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 1Sett ovnsristen omtrent 15 centimeter fra varmekilden og forvarm ovnens grillelement.
  2. 2Plasser smør i en mikrobølgesikker bolle. Varm opp i mikrobølgeovnen til det er smeltet, ca. 30 sekunder til 1 minutt. Dypp bunnen av hver sopphette i det smeltede smøret og legg dem på et stekebrett med kant.
  3. 3Rør inn Monterey Jack-ost, hvitløkspulver og timian i det resterende smøret. Rør inn vin og soyasaus. Tilsett nok brødsmuler til å lage en våt og klissete blanding.
  4. 4Fyll hver sopphette med brødsmuleblandingen, og form den litt oppover for å bruke opp all fyllet.
  5. 5Grill i den forvarmede ovnen til det er gyllent og boblende, ca. 3 til 4 minutter. La det avkjøle litt før servering, ca. 5 minutter.