Eggescramble på gården

Eggescramble på gården

oppskrift på på gården scrambled eggs, perfekt for en rask og smakfull frokost. enkel å lage med ferske ingredienser direkte fra gården.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 4 egg
  • 1 spiseskje halvhavmelk
  • 1/2 teskje salt, eller etter smak
  • 1/2 teskje malt svart pepper, eller etter smak
  • 1/4 kopp smuldret geitost
  • 1 spiseskje hakket frisk gressløk
  • 1 spiseskje smør
  • 2 dråper srirachasaus (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk egg, fløte, salt og pepper sammen i en bolle. Rør inn geitost og gressløk.
  2. 2Smelt smør i en stekepanne over middels høy varme. Hell eggeblandingen i pannen; kok under omrøring av og til til den er stivnet, ca. 5 minutter. Overfør til serveringsfat; tegn en linje ned hver tallerken med srirachasaus.