Peanøttsmør og honning overnattsgrøt med valnøtter og tranebær

Peanøttsmør og honning overnattsgrøt med valnøtter og tranebær

oppskrift på deilige overnight oats med peanøttsmør, honning, valnøtter og tranebær. perfekt frokost for en energirik start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 3 kopper melk
  • 2 ½ kopper havregryn
  • 1 kopp gresk yoghurt
  • ⅓ kopp honning
  • ⅓ kopp peanøttsmør
  • ⅓ kopp linfrømel
  • 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje salt
  • 1 ¼ kopper tørkede tranebær
  • 1 ¼ kopper hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Bland melk, havregryn, yoghurt, honning, peanøttsmør, linfrømel, vaniljeekstrakt og salt i bollen på en kjøkkenmaskin. Bland på lav hastighet til havregrynene er myke, ca. 30 minutter.
  2. 2Hell blandingen i 10 små glass med halvliters kapasitet. Strø 2 spiseskjeer tranebær og 2 spiseskjeer valnøtter i hver glasskrukke. Oppbevar i kjøleskapet før servering, i 1 til 10 dager.