Hello Fresh Mobile Banner
Kylling fylt med prune og Brie

Kylling fylt med prune og Brie

oppskrift på kylling fylt med svisker og brie ost. en elegant rett som er perfekt for spesielle anledninger eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer smør, delt
  • 2 store sjalottløk, tynne skiver
  • 1/4 kopp Sunsweet® Amaz!n™ hakkede svisker
  • 4 middels store, benfrie og skinnløse kyllingbryst
  • 4 unser Brieost, delt i 4 skiver
  • Salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1/4 kopp plommesyltetøy eller syltetøy
  • 1/4 kopp hvit balsamicoeddik
  • Hakket fersk basilikum

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt 1 spiseskje smør i en stor stekepanne. Tilsett sjalottløk og kok over middels varme i 5 minutter, eller til den er veldig myk, rør jevnlig. Tilsett Amazin Diced Prunes og kok i ytterligere 5 minutter.
  2. 2Lag et horisontalt snitt i hver kyllingbryst for å danne en stor lomme. Fordel like mye løkblandingen og et stykke ost inni hvert bryst, og fest med tannpirkere; krydre med salt og pepper. Brun kyllingen i resten av smøret på begge sider. Dekk til med aluminiumsfolie og kok på lav varme i 10 minutter, snu en eller to ganger.
  3. 3Rør sammen syltetøy og eddik, og hell over kyllingen. Kok i ytterligere 10 til 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt og sausen er litt tykkere. Fjern tannpirkerne og topp med hakket frisk basilikum.