Marsala svinekotelett-sandwich med varm og søt dippesaus
Oppdag oppskriften på en smakfull marsala svinekotelettsandwich servert med en varm og søt dyppesaus. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp Marsala-vin
- 2 kopper honning
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 4 små svinekoteletter, skåret i tynne strimler
- Dipsaus:
- 1 kopp riseddik
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje rød pepperflak
- 6 baguetter, delt
- 1/4 hode salat, hakket
Fremgangsmåte
- 1Bland vin, honning og 4 finhakkede hvitløksfedd i en bolle; tilsett svinekjøttet. Mariner svinekjøttet i kjøleskapet i 8 timer eller over natten.
- 2Kok opp eddik i en kjele; tilsett sukker og kok til det er oppløst, i 2 til 3 minutter. Tilsett 2 finhakkede hvitløksfedd, salt og rød pepperflak; rør til dippesausen er jevnt blandet.
- 3Overfør svinekjøttet og marinaden til en kjele over middels varme; kok opp og rør til svinekjøttet er gjennomkokt, i 5 til 10 minutter.
- 4Fordel svinekjøttet i franske baguetter og legg salat på toppen. Server smørbrødene med dippesaus.




