Hello Fresh Mobile Banner
Grillede pølser med mangochutney og rødløksrelish

Grillede pølser med mangochutney og rødløksrelish

Lær hvordan du lager deilige grillede pølser med frisk mangochutney og smakfull rødløk relish. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (255 gram) glass mango chutney (for eksempel Major Grey's), store biter hakket
  • 1/2 kopp hakket rød løk
  • 1/4 kopp hakket frisk koriander
  • 1 spiseskje Dijon-sennep pluss ekstra til servering
  • 8 storfepølser
  • 8 pølsebrød, åpnet

Fremgangsmåte

  1. 1Bland chutney, løk, koriander og 1 spiseskje sennep i en bolle. Forbered på forhånd – kan lages 1 dag i forveien. Dekk til og sett i kjøleskapet.
  2. 2Gjør klar grillen (middels/høy varme). Grill pølsene og brødene til de er gjennomvarme og det dannes grillmerker, ca. 2–3 minutter på hver side for pølsene og ca. 1 minutt på hver side for brødene.
  3. 3Overfør brødene til en tallerken. Legg en pølse i hvert brød. Tilsett sennep og relish, og server.
  4. 4Bland chutney, løk, koriander og 1 spiseskje sennep i en bolle. Forbered på forhånd – kan lages 1 dag i forveien. Dekk til og sett i kjøleskapet.
  5. 5Gjør klar grillen (middels/høy varme). Grill pølsene og brødene til de er gjennomvarme og det dannes grillmerker, ca. 2–3 minutter på hver side for pølsene og ca. 1 minutt på hver side for brødene.
  6. 6Overfør brødene til en tallerken. Legg en pølse i hvert brød. Tilsett sennep og relish, og server.