Hello Fresh Mobile Banner
Chile Lime-grillede reker-tacos

Chile Lime-grillede reker-tacos

Lær hvordan du lager smakfulle chililime grillet reker tacos. Perfekt for sommerfesten eller en rask kveldsmiddag. Enkel og sunn oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund frosne, skrelte og rensede store reker, tint
  • 1 flaske (12 unser) meksikansk chili- og limesaus (anbefalt: Lawry's)
  • Olje til grilling
  • 1 beger (8 unser) rømme
  • 1 chipotle-pepper i adobosaus, finhakket
  • 1 spiseskje adobosaus
  • 12 mais tortillas
  • 1 pose (6 unser) revet rødkål
  • 1/2 kopp frossen hakket løk, tint
  • 1 kopp ferdiglaget guacamole
  • 1 lime, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Mariner rekene i chili- og limesausen i minst 5 minutter, men ikke mer enn 30 minutter.
  3. 3Forvarm en grill eller grillpanne på middels høy varme.
  4. 4Pensle grillen med et tørkepapir som er dynket i matolje. Ta rekene ut av marinaden og legg dem på grillen. Grill rekene til de er gjennomstekte, 2 til 3 minutter på hver side.
  5. 5Bland rømme med chipotle og adobosaus.
  6. 6Pakk tortillalefsene inn i et fuktig kjøkkenpapir. Legg dem på en tallerken og varm dem i mikrobølgeovnen i 45 sekunder.
  7. 7Bygg tacoen med rekene, kål, løk og guacamole, og topp med chipotle-rømme. Pynt med limebåter.