
Chile Lime-grillede reker-tacos
Lær hvordan du lager smakfulle chililime grillet reker tacos. Perfekt for sommerfesten eller en rask kveldsmiddag. Enkel og sunn oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund frosne, skrelte og rensede store reker, tint
- 1 flaske (12 unser) meksikansk chili- og limesaus (anbefalt: Lawry's)
- Olje til grilling
- 1 beger (8 unser) rømme
- 1 chipotle-pepper i adobosaus, finhakket
- 1 spiseskje adobosaus
- 12 mais tortillas
- 1 pose (6 unser) revet rødkål
- 1/2 kopp frossen hakket løk, tint
- 1 kopp ferdiglaget guacamole
- 1 lime, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Mariner rekene i chili- og limesausen i minst 5 minutter, men ikke mer enn 30 minutter.
- 3Forvarm en grill eller grillpanne på middels høy varme.
- 4Pensle grillen med et tørkepapir som er dynket i matolje. Ta rekene ut av marinaden og legg dem på grillen. Grill rekene til de er gjennomstekte, 2 til 3 minutter på hver side.
- 5Bland rømme med chipotle og adobosaus.
- 6Pakk tortillalefsene inn i et fuktig kjøkkenpapir. Legg dem på en tallerken og varm dem i mikrobølgeovnen i 45 sekunder.
- 7Bygg tacoen med rekene, kål, løk og guacamole, og topp med chipotle-rømme. Pynt med limebåter.