Mini Molletes med bønner (mexicansk bruschetta med bønner)
oppskrift på mini molletes de frijoles, en meksikansk bruchetta med smakfulle bønner. enkel og rask forrett eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ss ekstra jomfrolivolje
- 2 kopper kokte pintobønner
- 1 ss vann, eller mer etter behov
- 3 ss smør
- 1 baguette, skivet i 2 cm tykke skiver
- 300 g Oaxaca-ost, revet
- 2 ss pico de gallo, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett bønner og vann; mos til det er mykt og gjennomvarmt, ca. 5 minutter.
- 2Smør på baguetteskivene; legg dem på en brødristerovnsplate.
- 3Stek i brødristerovnen til de er gylne, 2 til 3 minutter. Fordel bønnene på toppen. Dekk med Oaxaca-ost.
- 4Stek i brødristerovnen til osten er smeltet og lett brunet, 5 til 7 minutter. Overfør til et serveringsfat. Pynt med pico de gallo.