Hello Fresh Mobile Banner
Rask eplegrøt med sprø topping

Rask eplegrøt med sprø topping

oppskrift på en rask og enkel eplekake, perfekt for en søt dessert eller snacks. enkelt å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, smeltet
  • 1 1/4 kopper hvitt sukker, delt
  • 1 kopp hvetemel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 3/4 kopp melk
  • 1 (20 ounces) boks skivede epler
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en rund kakeform på 23 cm (9 tommer).
  2. 2Bland 1 kopp sukker, mel og bakepulver i en bolle. Rør inn melk. Hell røren i kakeformen.
  3. 3Legg epleskiver over røren; dryss resten av sukkeret (1/4 kopp) og kanel på toppen. Hell i vann.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun, ca. 45 minutter.