Rask eplegrøt med sprø topping
oppskrift på en rask og enkel eplekake, perfekt for en søt dessert eller snacks. enkelt å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 1 1/4 kopper hvitt sukker, delt
- 1 kopp hvetemel
- 2 teskjeer bakepulver
- 3/4 kopp melk
- 1 (20 ounces) boks skivede epler
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en rund kakeform på 23 cm (9 tommer).
- 2Bland 1 kopp sukker, mel og bakepulver i en bolle. Rør inn melk. Hell røren i kakeformen.
- 3Legg epleskiver over røren; dryss resten av sukkeret (1/4 kopp) og kanel på toppen. Hell i vann.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun, ca. 45 minutter.