Tuna Stroganoff-grateng

Tuna Stroganoff-grateng

oppskrift på tuna stroganoff casserole, en kremet og velsmakende rett med tunfisk, perfekt for en rask og enkel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 (10,75 unser) boks kondensert sellerisuppe
  • 1 kopp revet Cheddarost
  • 3/4 kopp melk
  • 1/2 kopp rømme
  • 1/2 kopp majones
  • 1 (7 unser) boks tunfisk, avrent
  • 2 spiseskjeer hakket persille
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1 pund kokt pasta
  • 1 1/2 kopper brødsmuler, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Bland kremet sellerisuppe, Cheddar-ost, melk, rømme, majones, tunfisk, persille, sitronsaft, salt og nykvernet svart pepper i en 23 x 13 cm (9x5 tommer) brødform; rør til sausen er godt blandet.
  3. 3Vend pastaen inn i sausen til den er jevnt dekket. Strø brødsmuler over toppen av pastaen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til brødsmulene er gyldne og sausen bobler, ca. 45 minutter.