Tuna Stroganoff-grateng
oppskrift på tuna stroganoff casserole, en kremet og velsmakende rett med tunfisk, perfekt for en rask og enkel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 (10,75 unser) boks kondensert sellerisuppe
- 1 kopp revet Cheddarost
- 3/4 kopp melk
- 1/2 kopp rømme
- 1/2 kopp majones
- 1 (7 unser) boks tunfisk, avrent
- 2 spiseskjeer hakket persille
- 1 spiseskje sitronsaft
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1 pund kokt pasta
- 1 1/2 kopper brødsmuler, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Bland kremet sellerisuppe, Cheddar-ost, melk, rømme, majones, tunfisk, persille, sitronsaft, salt og nykvernet svart pepper i en 23 x 13 cm (9x5 tommer) brødform; rør til sausen er godt blandet.
- 3Vend pastaen inn i sausen til den er jevnt dekket. Strø brødsmuler over toppen av pastaen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til brødsmulene er gyldne og sausen bobler, ca. 45 minutter.