Tamagoyaki (japansk søt omelett)
lær hvordan du lager den tradisjonelle japanske tamagoyaki, en søt og myk omelett som er perfekt til frokost eller som forrett. enkel oppskrift og tips.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 spiseskje vann
- 1 teskje soyasaus, eller etter smak (valgfritt)
- 1/2 teskje hvitt sukker
- 1 egg
Fremgangsmåte
- 1Bland vann, soyasaus og sukker i en liten bolle til sukkeret er oppløst. Tilsett egg og visp til eggeblandingen er godt blandet.
- 2Varm opp en stekepanne på middels varme til en dråpe vann nesten umiddelbart fordamper. Hell eggeblandingen i pannen. Stek til bunnen av omeletten har stivnet, ca. 3 til 5 minutter. Vend og brett omeletten til en firkant, og overfør den til en tallerken.