Liten Ears Pasta med erter, mynte og ricotta
Lær hvordan du lager en smakfull little ears pasta med erter, frisk mynte og kremet ricotta. Perfekt for en rask og lett middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp ricottaost
- 1 kopp revet Parmesanost, delt
- 2 spiseskjeer revet sitronskall, delt
- Salt og pepper, etter smak
- 1 pakke (16 unser) orecchiette-pasta
- 2 spiseskjeer usaltet smør
- 4 (4 unser) Libby's® søte erter i porsjonskopper
- 2 spiseskjeer hakket fersk mynte
Fremgangsmåte
- 1Bland ricotta, ½ kopp Parmesan og 1 spiseskje sitronzest i en liten bolle. Krydre blandingen med salt og pepper.
- 2I mellomtiden, kok opp en middels stor kjele med rikelig saltet vann. Tilsett pasta og kok etter pakkens anvisninger til den er al dente. Sil av vannet og sett til side 1 kopp av kokevannet.
- 3Varm smør i en stekepanne over middels varme. Sil av ertene og kok dem i 1 til 2 minutter. Tilsett pastaen og kok i 1 minutt.
- 4Hell pasta og erter over i en stor bolle. Bland inn ricottablandingen og ¼ kopp av kokevannet.
- 5Rør til ricotta er jevnt fordelt med pastaen. Hvis det virker tørt, tilsett litt av det reserverte kokevannet. Rør inn resten av Parmesan og sitronzest, og fjern fra varmen.
- 6Tilsett hakket mynte og litt ekstra pepper.