Hello Fresh Mobile Banner
Chin Chin

Chin Chin

Lær hvordan du lager chin chin, en populær søt snacks fra afrikansk kjøkken. Enkel oppskrift med tips for perfekt resultat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk

Ingredienser

  • 8 kopper hvetemel
  • 1 kopp smør, romtemperert
  • 3 spiseskjeer smør, romtemperert
  • 2 teskjeer malt muskatnøtt
  • 1/2 kopp melk
  • 2 spiseskjeer melk
  • 1 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel, 1 kopp pluss 3 spiseskjeer smør, og muskatnøtt i en stor bolle til det er godt blandet. Rør inn 1/2 kopp pluss 2 spiseskjeer melk til deigen samler seg.
  2. 2Kjevle ut deigen til en tykkelse på 0,6 cm på en melet arbeidsflate og kutt i små biter.
  3. 3Varm opp olje i en dypfryer eller stor kjele til 175 grader Celsius. Friter deigen i porsjoner til de blir gyldne og flyter opp til overflaten, ca. 3 til 5 minutter.