Chin Chin
Lær hvordan du lager chin chin, en populær søt snacks fra afrikansk kjøkken. Enkel oppskrift med tips for perfekt resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk
Ingredienser
- 8 kopper hvetemel
- 1 kopp smør, romtemperert
- 3 spiseskjeer smør, romtemperert
- 2 teskjeer malt muskatnøtt
- 1/2 kopp melk
- 2 spiseskjeer melk
- 1 kopp vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1Bland mel, 1 kopp pluss 3 spiseskjeer smør, og muskatnøtt i en stor bolle til det er godt blandet. Rør inn 1/2 kopp pluss 2 spiseskjeer melk til deigen samler seg.
- 2Kjevle ut deigen til en tykkelse på 0,6 cm på en melet arbeidsflate og kutt i små biter.
- 3Varm opp olje i en dypfryer eller stor kjele til 175 grader Celsius. Friter deigen i porsjoner til de blir gyldne og flyter opp til overflaten, ca. 3 til 5 minutter.