Mediterranean tunfiskpizza

Mediterranean tunfiskpizza

Lær hvordan du lager en deilig mediterranean tuna pizza med friske ingredienser. Perfekt for en rask og smakfull middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks (5 unser) Bumble Bee® hvit albacore tunfisk i vann, avrent og i biter
  • 2. 1 pizzabunn (hjemmelaget, fra en boks, eller ferdiglaget bunn)
  • 3. 2 1/2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, delt
  • 4. 1 kopp spinat, stilker fjernet, blader revet i bitestørrelse biter
  • 5. 1 rød løk, hakket
  • 6. 2 teskjeer hermetisk finhakket hvitløk eller fersk
  • 7. 1 roma (plomme) tomat, hakket
  • 8. 2 purre (bare de hvite og lysegrønne delene), tynne skiver
  • 9. Salt etter smak
  • 10. 1/2 kopp smuldret fetaost
  • 11. Revet parmesanost (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 2Forbered pizzadeigen i henhold til pakkens anvisninger. Pensle med 1 spiseskje olivenolje og fordel spinat over toppen.
  3. 3Bland resten av olivenoljen (1 ½ spiseskje), rødløk, hvitløk, tomat, purre, tunfisk og salt i en liten bolle. Fordel jevnt over pizzabunnen. Topp med smuldret fetaost og revet Parmesanost, hvis du bruker det.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 15 minutter, eller etter anvisning på pizzadeigpakken. Skjær opp og server!