Cheeseburger-suppe med pølse
Lær hvordan du lager en kremet cheeseburger chowder med pølse. En varm og mettende rett perfekt for kalde dager. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 pund kjøttdeig av pølse
- 1/2 kopp hakket løk
- 6 kopper kyllingbuljong
- 2 kopper terninger av poteter
- 1 1/2 kopper finhakkede gulrøtter
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje tørket persille
- 1 teskje tørket basilikum
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 1/2 kopper melk
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 1/2 kopp rømme
- 2 kopper terninger av bearbeidet ostemasse
- 1 kopp hakkede tomater
Fremgangsmåte
- 1Bland storfe, pølse og løk i en stor stekepanne over middels varme; kok og rør til det er brunt, ca. 5 minutter. Sil av fettet og overfør til en stor gryte.
- 2Rør inn buljong, poteter, gulrøtter, hvitløk, persille, basilikum, salt og pepper i storfeforblandingen. La det småkoke under lokk på lav varme til potetene er møre, ca. 15 minutter.
- 3Bland melk og mel i en liten bolle. Hell det i gryten. La det småkoke igjen til smakene i chowderen har blandet seg, ca. 5 minutter. Ta av varmen.
- 4Rør inn processed cheese og rømme i chowderen når den ikke lenger koker, for å unngå at den skiller seg. Server i skåler og topp hver porsjon med noen terninger tomat.