Hello Fresh Mobile Banner
Cheeseburger-suppe med pølse

Cheeseburger-suppe med pølse

Lær hvordan du lager en kremet cheeseburger chowder med pølse. En varm og mettende rett perfekt for kalde dager. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 1/2 pund kjøttdeig av pølse
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 6 kopper kyllingbuljong
  • 2 kopper terninger av poteter
  • 1 1/2 kopper finhakkede gulrøtter
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje tørket persille
  • 1 teskje tørket basilikum
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 1/2 kopper melk
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1/2 kopp rømme
  • 2 kopper terninger av bearbeidet ostemasse
  • 1 kopp hakkede tomater

Fremgangsmåte

  1. 1Bland storfe, pølse og løk i en stor stekepanne over middels varme; kok og rør til det er brunt, ca. 5 minutter. Sil av fettet og overfør til en stor gryte.
  2. 2Rør inn buljong, poteter, gulrøtter, hvitløk, persille, basilikum, salt og pepper i storfeforblandingen. La det småkoke under lokk på lav varme til potetene er møre, ca. 15 minutter.
  3. 3Bland melk og mel i en liten bolle. Hell det i gryten. La det småkoke igjen til smakene i chowderen har blandet seg, ca. 5 minutter. Ta av varmen.
  4. 4Rør inn processed cheese og rømme i chowderen når den ikke lenger koker, for å unngå at den skiller seg. Server i skåler og topp hver porsjon med noen terninger tomat.