Kalbi ribs

Kalbi ribs

Lær hvordan du lager deilige kalbi ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillen, full av smak og enkel å tilberede. Passer til sommergrilling og fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp vann
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3/4 kopp soyasaus
  • 1 spiseskje sesamolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 klyper malt ingefær
  • 2 pund storfekjøtt med bein (short ribs), eller mer etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Visp vann, sukker, soyasaus, sesamolje, hvitløk og ingefær sammen i en stor glass- eller keramikkbolle. Tilsett storfekjøtt, og vend det godt slik at det blir jevnt dekket. Dekk bollen med plastfolie og la det marinere i kjøleskapet i 8 timer til over natten.
  2. 2Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme og pensle risten lett med olje. Ta short ribs ut av marinaden og kast marinaden.
  3. 3Grill short ribs til de er jevnt brune, ca. 3 til 4 minutter på hver side. En øyeblikksmåler som settes inn i midten skal vise 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).