Kalbi ribs
Lær hvordan du lager deilige kalbi ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillen, full av smak og enkel å tilberede. Passer til sommergrilling og fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp vann
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 3/4 kopp soyasaus
- 1 spiseskje sesamolje
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 klyper malt ingefær
- 2 pund storfekjøtt med bein (short ribs), eller mer etter smak
Fremgangsmåte
- 1Visp vann, sukker, soyasaus, sesamolje, hvitløk og ingefær sammen i en stor glass- eller keramikkbolle. Tilsett storfekjøtt, og vend det godt slik at det blir jevnt dekket. Dekk bollen med plastfolie og la det marinere i kjøleskapet i 8 timer til over natten.
- 2Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme og pensle risten lett med olje. Ta short ribs ut av marinaden og kast marinaden.
- 3Grill short ribs til de er jevnt brune, ca. 3 til 4 minutter på hver side. En øyeblikksmåler som settes inn i midten skal vise 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).