Kanelkrøller

Kanelkrøller

Lær hvordan du lager myke og smakfulle cinnamon crinkles med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller dessert for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer sukker
  • 2. 1/2 teskje malt kanel
  • 3. 2 egg, skilt
  • 4. 1 teskje vann
  • 5. 3/4 kopp smør eller margarin
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 48 hele mandler eller pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit. Bland sukker og kanel i en liten bolle. Sett til side. Bland eggehviter og vann i en annen liten bolle; pisk lett med en gaffel. Sett til side.
  2. 22. Bland smør, eggeplommer og vaniljeekstrakt i en stor bolle. Rør inn kakeblandingen gradvis. Pisk på lav hastighet med en elektrisk mikser til det er godt blandet. Rull en teskje deig til en ball. Dypp halve ballen i eggehviteblandingen, deretter i kanel- og sukkerblandingen. Plasser ballen med sukker-siden opp på en smurt bakeplate. Trykk en nøtt på toppen. Gjenta med resten av deigen, og plasser ballene med 2 tommers mellomrom.
  3. 33. Stek ved 375 grader Fahrenheit i 9 til 12 minutter, eller til kantene er lett gyldne. La dem avkjøle i 2 minutter på bakeplatene. Flytt dem over på avkjølingsrist. Oppbevar i lufttett beholder.