Gammeldags eplesaus- og krydderkake
oppskrift på en tradisjonell gammeldags eplesaus krydderkake, perfekt for høstsesongen med smak av epler og krydder. enkel å lage og deilig å servere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke Duncan Hines® Moist Deluxe® Spice Cake-blanding
- 2. 3 store egg
- 3. 1 1/4 kopper eplesaus
- 4. 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 5. 1 kopp hakkede nøtter
- 6. 1 beholder Duncan Hines® Creamy Home-Style Classic Vanilla Frosting
- 7. 1/2 teskje malt kanel
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør og mel en 33x23 cm stor ildfast form.
- 22. Bland kakeblanding, egg, eplesaus og olje i en stor bolle. Pisk på middels hastighet med en elektrisk mikser i 2 minutter. Rør inn nøtter. Hell i stekeformen.
- 33. Stek ved 175 grader Celsius i 40 minutter, eller til en kakenål kommer ut ren når den settes inn i midten. La kaken avkjøle i formen i 15 minutter. Vend den ut på en avkjølingsrist. Snu den med forsiden opp. La den avkjøle helt.
- 44. Til glasuren, bland glasur og kanel; rør til det er godt blandet. Smør over den avkjølte kaken.