Gammeldags eplesaus- og krydderkake

Gammeldags eplesaus- og krydderkake

oppskrift på en tradisjonell gammeldags eplesaus krydderkake, perfekt for høstsesongen med smak av epler og krydder. enkel å lage og deilig å servere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke Duncan Hines® Moist Deluxe® Spice Cake-blanding
  • 2. 3 store egg
  • 3. 1 1/4 kopper eplesaus
  • 4. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 5. 1 kopp hakkede nøtter
  • 6. 1 beholder Duncan Hines® Creamy Home-Style Classic Vanilla Frosting
  • 7. 1/2 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør og mel en 33x23 cm stor ildfast form.
  2. 22. Bland kakeblanding, egg, eplesaus og olje i en stor bolle. Pisk på middels hastighet med en elektrisk mikser i 2 minutter. Rør inn nøtter. Hell i stekeformen.
  3. 33. Stek ved 175 grader Celsius i 40 minutter, eller til en kakenål kommer ut ren når den settes inn i midten. La kaken avkjøle i formen i 15 minutter. Vend den ut på en avkjølingsrist. Snu den med forsiden opp. La den avkjøle helt.
  4. 44. Til glasuren, bland glasur og kanel; rør til det er godt blandet. Smør over den avkjølte kaken.