Enkel flatbrød med ferske urter

Enkel flatbrød med ferske urter

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull flatbrød med ferske urter. Perfekt til frokost eller som tilbehør. Rask og lett oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 pund ferdiglaget, usteket pizzadeig
  • 1 teskje allsidig mel til utbaking, eller etter behov
  • 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • 1 spiseskje hakket fersk timian
  • 1 teskje grovt salt, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Rull ut deigen på en lett melet arbeidsflate til en tykkelse på 1/2 tomme. Overfør den til et bakepapirkledd stekebrett. Prikk deigen flere ganger med en gaffel. Smør olivenolje jevnt over deigen med en kakespade eller for hånd. Dekk løst med plastfolie og la den stå i 1 time til over natten.
  2. 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). Strø timian og salt over deigen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun, ca. 15 minutter.