Shrimpylicious egg rolls

Shrimpylicious egg rolls

Lær hvordan du lager deilige shrimpylicious egg rolls med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper (omtrent halvparten av en 340 grams pose) tørr coleslaw-blanding
  • 4 unser kokte og hakkede ferdigkokte reker
  • 1/2 kopp hermetiske skivede vannkastanjer, drenert og kuttet i strimler
  • 1/4 kopp bønnespirer, hakket
  • 2 vårløk, hakket
  • 1 stilk selleri, tynne skiver på tvers
  • 2 spiseskjeer redusert-salt eller lett soyasaus
  • 1 teskje knust hvitløk
  • 1/4 teskje malt ingefær
  • 1/8 teskje salt
  • En klype svart pepper
  • 6 store kvadratiske eggrull-omslag*
  • Søt- og sursaus, til eventuelt dipp

Fremgangsmåte

  1. 1For chiffonkaken: Forvarm ovnen til 160°C. Spray et bakepapirkledd stekebrett med non-stick bake- eller kokespray.
  2. 2Sikt sammen mel og bakepulver i en stor bakebolle. Tilsett 1 kopp sukker og salt, og visp for å blande.
  3. 3I en separat bolle, visp sammen olje, eggeplommer, 1/3 kopp vann, mandelessens og sitronzest. Lag en fordypning i midten av melet, hell i de våte ingrediensene, og visp raskt til det er veldig glatt, ca. 1 minutt.
  4. 4Pisk eggehvitene i en stor bolle. Bruk en mikser med vispvedlegg, og pisk på middels hastighet til det dannes skum. Tilsett kremortartar og pisk på medium-høy hastighet til eggehvitene danner myke topper. Tilsett sakte de resterende 3 spiseskjeene sukker og pisk på middels hastighet til eggehvitene holder faste, blanke topper.
  5. 5Bruk en slikkepott, og vend inn omtrent en tredjedel av eggehvitene forsiktig i røren for å lette den. Vend forsiktig inn resten av eggehvitene bare til alt er godt blandet.
  6. 6Hell røren i den forberedte formen, og jevn ut toppen med en avstøtningsskje. Stek til den er fast å ta på, ca. 20–30 minutter.
  7. 7For kaffesirupen: Ha den bryggede kaffen og sukkeret i en kjele, og varm opp over middels-høy varme. Kok opp og la det avkjøle.
  8. 8For tiramisufyllet: Ha kremost, kremfløte, melis og vaniljeekstrakt i en stor bolle. Bland til det er godt innarbeidet.
  9. 9For pisket krem: Pisk krem og melis i en bolle til det er lyst og luftig.
  10. 10For å montere kakene: Bruk en stor 3-tommers kakeutstikker til å stikke ut individuelle kaker. Pensle hver kakebunn med kaffesirup. Legg 2 til 3 kaker oppå hverandre, og sprøyt tiramisufyll mellom lagene. Pynt med et lag usøtet kakaopulver, melis, revet sjokolade eller sjokoladeknapper, og den søte piskede kremen.