
Kokt yuca med sylteagurk av rødløk og ovnsbakt hvitløk
oppskrift på kokt yucca servert med syltet rødløk og ovnsbakt hvitløk, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund yuca, skrelt og kuttet i 2,5 cm biter
- 2 mellomstore rødløk, skivet
- 1 kopp hvit eddik
- 1/2 kopp vann
- 1 ss svarte pepperkorn
- 1 ts korianderfrø
- 1 laurbærblad
- Ristet hvitløk og hot sauce, til pynt
- Salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1For å koke yuca, legg bitene i en kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp over middels høy varme. Når det koker, senk temperaturen og la det småkoke til yuca er mør. Deretter legger du skiver av rød løk i en kjele sammen med eddik, vann, pepperkorn, koriander og ett laurbærblad. Kok opp løken og fjern deretter fra varmen for å avkjøle til romtemperatur. Når yuca er mør, sil av vannet og legg den i en serveringsskål. Fordel løkskivene over yuca. Server med ovnsbakt hvitløk og sterk saus. Krydre med salt og pepper.