Fennikel-, gulrot- og machetsalat

Fennikel-, gulrot- og machetsalat

oppskrift på en frisk og smakfull fennel, gulrot og mache salat. perfekt som forrett eller lett lunsj, enkel å lage og full av sunne ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 store gulrøtter
  • 2. 1 stor fennikelfrø
  • 3. 1 sitron, presset
  • 4. 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 5. Salt og pepper etter smak
  • 6. Baby mache (eller annen mild grønn salat)

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk en skreller til å fjerne skallet fra gulrøttene og kast det. Fortsett å skrelle gulrøttene til du har en haug med lange, tynne skiver. Del fennikelen i to og fjern kjernen inni. Skjær fennelen så tynt som mulig. I en egen bolle blander du sitronsaft og extra virgin olivenolje, og krydrer med salt og pepper. Vend fennel og gulrøtter i noe av vinaigretten, og tilsett siste del av ruccola før servering.