Sunne grillede kylling- og rispakker i folie

Sunne grillede kylling- og rispakker i folie

oppskrift på sunne og smakfulle grillede kylling- og risfoliepakker, perfekte for en rask og næringsrik middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 benfrie, skinnløse kyllinglår, skåret i 1/2-tommers biter
  • Én boks på 15 unser svarte bønner, drenert og skylt
  • 1 kopp konvertert ris
  • 1 kopp salsa
  • 2 spiseskjeer sylteagurkjalapeñoskiver, finhakket
  • 1 spiseskje tomatpuré
  • 1 teskje chilipulver
  • 1/4 teskje gurkemeie
  • Kosher-salt
  • 2 kopper lavsaltet kyllingkraft
  • 2 vårløk, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: Fire 20-centimeters engangs aluminiumsformer og kraftig aluminiumsfolie.
  2. 2Forbered en grill til middels varme.
  3. 3Legg kylling, bønner, ris, salsa, syltejalapenos, tomatpuré, chilipulver, gurkemeie og 3/4 teskje salt i en stor bolle, og vend det godt sammen.
  4. 4Fordel kylling- og risblandingen jevnt i aluminiumsformene, og spre den ut i et jevnt lag. Hell 1/2 kopp kyllingkraft i hver form.
  5. 5Dekk hver form tett med aluminiumsfolie. Sett formene på grillen, lukk lokket og kok i 20 minutter. Ta dem av grillen og la dem hvile i noen minutter.
  6. 6Fjern forsiktig folien fra hver form (varm damp vil slippe ut). Væsken skal ha blitt absorbert, risen skal være mør, og kyllingen gjennomkokt. Strø over litt vårløk på hver.