Sunne grillede kylling- og rispakker i folie
oppskrift på sunne og smakfulle grillede kylling- og risfoliepakker, perfekte for en rask og næringsrik middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 benfrie, skinnløse kyllinglår, skåret i 1/2-tommers biter
- Én boks på 15 unser svarte bønner, drenert og skylt
- 1 kopp konvertert ris
- 1 kopp salsa
- 2 spiseskjeer sylteagurkjalapeñoskiver, finhakket
- 1 spiseskje tomatpuré
- 1 teskje chilipulver
- 1/4 teskje gurkemeie
- Kosher-salt
- 2 kopper lavsaltet kyllingkraft
- 2 vårløk, tynne skiver
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: Fire 20-centimeters engangs aluminiumsformer og kraftig aluminiumsfolie.
- 2Forbered en grill til middels varme.
- 3Legg kylling, bønner, ris, salsa, syltejalapenos, tomatpuré, chilipulver, gurkemeie og 3/4 teskje salt i en stor bolle, og vend det godt sammen.
- 4Fordel kylling- og risblandingen jevnt i aluminiumsformene, og spre den ut i et jevnt lag. Hell 1/2 kopp kyllingkraft i hver form.
- 5Dekk hver form tett med aluminiumsfolie. Sett formene på grillen, lukk lokket og kok i 20 minutter. Ta dem av grillen og la dem hvile i noen minutter.
- 6Fjern forsiktig folien fra hver form (varm damp vil slippe ut). Væsken skal ha blitt absorbert, risen skal være mør, og kyllingen gjennomkokt. Strø over litt vårløk på hver.