Lasagnekaker i muffinsform

Lasagnekaker i muffinsform

Oppdag hvordan du lager deilige lasagna cupcakes. En enkel oppskrift perfekt for både hverdag og fest. Lær steg for steg!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
hovedrett

Ingredienser

  • Koking spray
  • 1/3 pund kjøttdeig av storfe
  • Salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 24 wonton-omslag
  • 1 ¾ kopper revet Parmesanost
  • 1 ¾ kopper revet mozzarellaost
  • ¾ kopp ricottaost
  • 1 kopp pastasaus (for eksempel Muir Glen®)
  • ¼ kopp hakket fersk basilikum, eller etter smak (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør muffinsformer med kokespray.
  2. 2Varm opp en stor stekepanne over middels høy varme. Stek og rør kjøttdeigen i den varme pannen til den er brunet og smuldret, ca. 5 til 7 minutter; krydre med salt og pepper. Sil av og kast fettet fra kjøttdeigen.
  3. 3Kutt wonton-omslagene i 2 1/4-tommers sirkler med en utstikker. Trykk én wonton i bunnen av hver muffinsform. Strø jevnt med Parmesanost, mozzarellaost og ricottaost i hver form; topp hver porsjon med jevnt fordelt kjøttdeig og pastasaus.
  4. 4Fordel 1/2 kopp Parmesanost, 1/2 kopp mozzarellaost, halvparten av ricottaosten, halvparten av kjøttdeigen og 1/2 kopp pastasaus mellom muffinsformene og lag dem lagvis, henholdsvis oppå wonton-omslaget; gjenta lagdelingen med de resterende wonton-omslagene, 1/2 kopp Parmesanost, 1/2 kopp mozzarellaost, resten av ricottaosten, resten av kjøttdeigen og resten av pastasausen. Topp "cupcakes" med resten av Parmesan- og mozzarellaosten.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen til kantene av "cupcakes" er gyldne, ca. 18 til 20 minutter; la dem hvile i formene i 5 minutter før du bruker en kniv til å løsne kantene og ta dem ut. Pynt med fersk basilikum før servering.