Tunfisk Alfredo med pennepasta

Tunfisk Alfredo med pennepasta

Lær å lage en velsmakende tunfisk Alfredo med penne pasta. En rask og enkel rett perfekt for en deilig middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp penne pasta
  • 24 unser tunfisk, avrent
  • 1 teskje løkpulver
  • 1 klype salt
  • 1 (16 unser) krukke Alfredo-saus
  • 2 unser revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med vann; tilsett penne og kok, rør av og til, til pastaen er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 11 minutter. Sil av pastaen; ha den tilbake i kjelen.
  2. 2Ha tunfisk i en stekepanne over svak varme; krydre med løkpulver og salt. Stek til tunfisken er lett brunet, ca. 5 minutter. Rør tunfisken inn i den kokte pastaen. Tilsett Alfredo-saus; rør til alt er godt blandet. Pynt med revet Parmesanost.