Stålverkschili
oppskrift på steel mill chili, en fyldig og varmende rett perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 løk, hakket
- 1 boks (15 unser) svarte bønner
- 1 boks (14,5 unser) hakkede tomater
- 1 boks (15,25 unser) søtmais
- 1 pakke (1,25 unser) chilipulverblanding
- 1/8 teskje malt spisskummen, eller etter smak
- 1/8 teskje chilipulver, eller etter smak
- En klype salt etter smak (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Kok og rør inn storfekjøtt og løk i den varme pannen til det er brunt og smuldrende, ca. 5 til 7 minutter; sil av og kast fettet.
- 2Bland svarte bønner, hakkede tomater og søtmais inn i storfekjøttblandingen; tilsett chilipulver, spisskummen, chilipulver og salt, og bland godt. Kok opp væsken; skru ned varmen og la det småkoke til chilien er gjennomkokt og smakene har blandet seg, ca. 30 minutter.



