Verdens beste veganske sjokoladekake som vil slå deg i bakken
oppskrift på en fantastisk vegansk sjokoladekake som vil imponere alle. enkel å lage og perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- Koking spray
- 3 kopper usortert hvetemel
- 1/2 kopp usøtet kakaopulver
- 2 1/2 teskjeer xanthan gum
- 2 teskjeer natron
- 1 teskje kosher-salt
- 2 kopper vann
- 2 kopper demerarasukker
- 3/4 kopp vegetabilsk olje
- 2 spiseskjeer hvit eddik
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray en 23x33 cm stor ildfast form med matlagingsspray.
- 2Visp mel, kakaopulver, xantangummi, natron og salt sammen i en bolle. Tilsett vann, sukker, vegetabilsk olje, eddik og vaniljeekstrakt til de tørre ingrediensene; bland til røren akkurat er fuktig, og hell den i den forberedte formen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 40 minutter.