Asiatisk salatwrap
Lær hvordan du lager deilige asian lettuce wraps. En enkel og sunn forrett som passer perfekt til alle anledninger. Prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 teskjeer Spectrum Naturals® rapsolje
- 1 (320 g) pakke Yves Veggie Cuisine® Garden Veggie Crumble
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 teskjeer revet ingefærrot
- 2 spiseskjeer hoisinsaus
- 1/2 teskje Spectrum Naturals® sesamolje, ubehandlet
- 1 klype tørkede røde chilipepper
- Salatblad
- Topping:
- 1/2 kopp revet gulrot
- 1/2 kopp terninger av engelsk agurk
- 1/2 kopp terninger av søt rød paprika
- 1/3 kopp hakket grønn løk
- 1/3 kopp hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor non-stick panne over middels varme. Tilsett Garden Veggie Crumble, hvitløk og ingefærrot. Stek i 2 minutter, rør av og til.
- 2Rør inn hoisinsaus og sesamolje. Tilsett chilipepper eller chilisaus etter smak. Skru ned varmen til lav, og la det småkoke i 5 minutter.
- 3Legg omtrent 3 spiseskjeer (45 mL) av grønnsaksfyllet på hver salatblad. Tilsett ønskede toppings. Rull sammen salatbladet.