Hello Fresh Mobile Banner
Asiatisk salatwrap

Asiatisk salatwrap

Lær hvordan du lager deilige asian lettuce wraps. En enkel og sunn forrett som passer perfekt til alle anledninger. Prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 teskjeer Spectrum Naturals® rapsolje
  • 1 (320 g) pakke Yves Veggie Cuisine® Garden Veggie Crumble
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 teskjeer revet ingefærrot
  • 2 spiseskjeer hoisinsaus
  • 1/2 teskje Spectrum Naturals® sesamolje, ubehandlet
  • 1 klype tørkede røde chilipepper
  • Salatblad
  • Topping:
  • 1/2 kopp revet gulrot
  • 1/2 kopp terninger av engelsk agurk
  • 1/2 kopp terninger av søt rød paprika
  • 1/3 kopp hakket grønn løk
  • 1/3 kopp hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en stor non-stick panne over middels varme. Tilsett Garden Veggie Crumble, hvitløk og ingefærrot. Stek i 2 minutter, rør av og til.
  2. 2Rør inn hoisinsaus og sesamolje. Tilsett chilipepper eller chilisaus etter smak. Skru ned varmen til lav, og la det småkoke i 5 minutter.
  3. 3Legg omtrent 3 spiseskjeer (45 mL) av grønnsaksfyllet på hver salatblad. Tilsett ønskede toppings. Rull sammen salatbladet.