Hello Fresh Mobile Banner
Pasta saus à la Pauly

Pasta saus à la Pauly

oppskrift på pasta sauce a la pauly. enkel å lage, perfekt for en smakfull middag. prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp smør
  • 1 spiseskje ekstra virgin olivenolje
  • 1/4 pund finhakket kalvekjøtt
  • 1/4 pund finhakket storfekjøtt
  • 1/4 pund finhakket svinekjøtt
  • 2 bokser (19 unser) hermetiske tomater
  • 1 1/2 bokser (6 unser) tomatpuré
  • 1 løk, hakket
  • 1/2 pund ferske sopp, skivet
  • 1/2 kopp rødvin
  • 1/2 grønn paprika, hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 1/2 teskje hvitt sukker
  • 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 1/2 teskje bitters (som Angostura®)
  • 1 klype cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør sammen med olivenoljen i en gryte over middels varme. Kok og rør inn kalv, storfe og svinekjøtt i smørblandingen til det er helt brunt, ca. 10 minutter.
  2. 2Rør inn hermetiske tomater, tomatpuré, løk, sopp, rødvin, paprika, hvitløk, sukker, Worcestershire-saus, bitters, og cayennepepper i kjøttblandingen; la det småkoke, skru ned varmen til middels-lav, og la det småkoke til tomatene har brutt ned til en saus, minst 3 timer.