Pasta saus à la Pauly
oppskrift på pasta sauce a la pauly. enkel å lage, perfekt for en smakfull middag. prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp smør
- 1 spiseskje ekstra virgin olivenolje
- 1/4 pund finhakket kalvekjøtt
- 1/4 pund finhakket storfekjøtt
- 1/4 pund finhakket svinekjøtt
- 2 bokser (19 unser) hermetiske tomater
- 1 1/2 bokser (6 unser) tomatpuré
- 1 løk, hakket
- 1/2 pund ferske sopp, skivet
- 1/2 kopp rødvin
- 1/2 grønn paprika, hakket
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 1/2 teskje hvitt sukker
- 1/2 teskje Worcestershire-saus
- 1/2 teskje bitters (som Angostura®)
- 1 klype cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør sammen med olivenoljen i en gryte over middels varme. Kok og rør inn kalv, storfe og svinekjøtt i smørblandingen til det er helt brunt, ca. 10 minutter.
- 2Rør inn hermetiske tomater, tomatpuré, løk, sopp, rødvin, paprika, hvitløk, sukker, Worcestershire-saus, bitters, og cayennepepper i kjøttblandingen; la det småkoke, skru ned varmen til middels-lav, og la det småkoke til tomatene har brutt ned til en saus, minst 3 timer.