JD's chilipasta
lær hvordan du lager jds chili paste hjemme. en enkel oppskrift på krydderpasta som gir en fantastisk smak til dine retter. perfekt for alle som liker krydret mat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper kyllingbuljong
- 1/4 hvit løk, hakket
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 (200 gram) boks chipotle-pepper i adobosaus, overflødig saus fjernet
- 170 gram rød jalapeño, ristet
- 115 gram pepperoncini, stilket og frøet
- 4 tørkede kinesiske chili, stilket og frøet
- 2 lange hete chili, stilket og frøet
Fremgangsmåte
- 1Kombiner kyllingbuljong, hvit løk, hvitløk, chipotle-pepper, rød jalapeño, pepperoncini, tørkede kinesiske chilipepper og lange hete chilipepper i en kjele; kok opp, reduser varmen til middels-lav, og la det småkoke til pepperne har blitt myke, omtrent 15 minutter.
- 2Overfør blandingen til en blender. Dekk til og hold lokket nede; puls et par ganger før du lar den kjøre for å blende. Kjør i porsjoner til den er jevn.