Hello Fresh Mobile Banner
Dekonstruert sushi

Dekonstruert sushi

lær hvordan du lager deconstructed sushi hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt for sushi-elskere som vil prøve noe nytt og spennende.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Ris:
  • 1 ¼ kopper kyllingbuljong
  • 1 kopp jasminris
  • 1 teskje revet fersk ingefær
  • 1 teskje revet fersk hvitløk
  • ½ teskje salt
  • 1 laurbærblad
  • Sushi:
  • ½ agurk, skåret i matchstikkstykker
  • En klype salt, eller etter behov
  • 113 gram imitasjonskrabbekjøtt, revet
  • ½ zucchini, skåret i matchstikkstykker
  • ½ gul squash, skåret i matchstikkstykker
  • 1 spiseskje ristet sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kyllingkraft, ris, ingefær, hvitløk, 1/2 teskje salt og laurbærblad i en kjele; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav, dekk til kjelen, og la det småkoke til risen er mør, ca. 15 til 20 minutter. Ta kjelen av varmen og la risen avkjøles i minst 30 minutter.
  2. 2Plasser agurk i en bolle og strø en klype salt over agurken.
  3. 3Bland krabbekjøtt, agurk, squash, zucchini og sesamfrø inn i risblandingen.