Dekonstruert sushi
lær hvordan du lager deconstructed sushi hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt for sushi-elskere som vil prøve noe nytt og spennende.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Ris:
- 1 ¼ kopper kyllingbuljong
- 1 kopp jasminris
- 1 teskje revet fersk ingefær
- 1 teskje revet fersk hvitløk
- ½ teskje salt
- 1 laurbærblad
- Sushi:
- ½ agurk, skåret i matchstikkstykker
- En klype salt, eller etter behov
- 113 gram imitasjonskrabbekjøtt, revet
- ½ zucchini, skåret i matchstikkstykker
- ½ gul squash, skåret i matchstikkstykker
- 1 spiseskje ristet sesamfrø
Fremgangsmåte
- 1Bland kyllingkraft, ris, ingefær, hvitløk, 1/2 teskje salt og laurbærblad i en kjele; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav, dekk til kjelen, og la det småkoke til risen er mør, ca. 15 til 20 minutter. Ta kjelen av varmen og la risen avkjøles i minst 30 minutter.
- 2Plasser agurk i en bolle og strø en klype salt over agurken.
- 3Bland krabbekjøtt, agurk, squash, zucchini og sesamfrø inn i risblandingen.