Tangy-er Tacos

Tangy-er Tacos

Lær hvordan du lager deilige tangy-er tacos med en perfekt balanse av syrlige og krydrede smaker. En enkel oppskrift for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 poser (4,5 oz)
  • 2. 8 stk. 15 cm mel-tortillalefser
  • 3. 1 kopp fersk coleslaw-blanding (kål, gulrøtter)
  • 4. 2 tomater, hakket
  • 5. Guacamole (valgfritt)
  • 6. Cheddar- eller Monterey Jack-ost (valgfritt)
  • 7. Koriander, hakket (valgfritt)
  • 8. Grønne løk, skivet (valgfritt)
  • 9. Sitron- og limebåter, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp tortillalefser i mikrobølgeovnen på høy i 10–15 sekunder for å myke dem, og legg to skåler på hver tallerken.
  2. 22. Bland Tuna Creations og coleslaw i en liten bolle.
  3. 33. Fordel ca. 1/4 kopp tunfisk og coleslaw på den ene halvdelen av hver tortilla. Topp med tomater, guacamole og ost etter ønske. Pynt med koriander og skivet grønn løk. Drypp med sitron- og limesaft etter smak.