
Tangy-er Tacos
Lær hvordan du lager deilige tangy-er tacos med en perfekt balanse av syrlige og krydrede smaker. En enkel oppskrift for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 poser (4,5 oz)
- 2. 8 stk. 15 cm mel-tortillalefser
- 3. 1 kopp fersk coleslaw-blanding (kål, gulrøtter)
- 4. 2 tomater, hakket
- 5. Guacamole (valgfritt)
- 6. Cheddar- eller Monterey Jack-ost (valgfritt)
- 7. Koriander, hakket (valgfritt)
- 8. Grønne løk, skivet (valgfritt)
- 9. Sitron- og limebåter, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp tortillalefser i mikrobølgeovnen på høy i 10–15 sekunder for å myke dem, og legg to skåler på hver tallerken.
- 22. Bland Tuna Creations og coleslaw i en liten bolle.
- 33. Fordel ca. 1/4 kopp tunfisk og coleslaw på den ene halvdelen av hver tortilla. Topp med tomater, guacamole og ost etter ønske. Pynt med koriander og skivet grønn løk. Drypp med sitron- og limesaft etter smak.