Hello Fresh Mobile Banner
Ikke min bestemors rosenkål

Ikke min bestemors rosenkål

Oppdag en spennende måte å tilberede brusselsprouts på med denne oppskriften som utfordrer tradisjonelle smaker. Perfekt for en smakfull forrett eller sidesrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper rosenkål, renset og delt i to
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/2 kopp hakkede sopp
  • 15 utkjernede Kalamata-oliven, drenert (sett til side 1/2 teskje av lake) og hakket
  • 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 teskjeer sitronpepper-krydder (for eksempel Mrs. Dash®)
  • 1 spiseskje Sriracha-saus
  • 1 spiseskje hakket frisk dill
  • kvernet svart pepper etter smak
  • 2 spiseskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland spirer, løk, sopp, oliven, sitronsaft, hvitløk, sitronpepper-krydder, Sriracha, dill og svart pepper i en stor bolle; rør godt for å krydre grønnsakene jevnt.
  2. 2Varm opp olivenolje i en non-stick stekepanne over middels høy varme. Stek rosenkål i den varme oljen, rør av og til, til de er møre og sprø, ca. 10 minutter.