BBQ-ribbe på grillen

BBQ-ribbe på grillen

Lær hvordan du lager perfekte bbq ribs på grillen med denne enkle oppskriften. Ideell for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 170 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 rader med ribbe, membranen på ben-siden fjernet
  • 1 spiseskje biffkrydder, eller etter smak
  • 1 kopp vann, eller mer etter behov
  • 1/2 kopp barbequesaus, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grill til lav varme.
  2. 2Del ribbeina i to og krydre med biffkrydder. Legg ribbeina, med bena ned, i en aluminiumsform, og tilsett vann. Dekk formen med et stykke aluminiumsfolie.
  3. 3Kok ribbeina på den forvarmede grillen, og tilsett vann hver time hvis væsken har fordampet, i 1 1/2 til 2 1/2 timer. Tilsett barbequesaus på ribbeina og fortsett å koke i ytterligere 30 minutter. En hurtigtermometer som settes inn i midten skal vise 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).