BBQ-ribbe på grillen
Lær hvordan du lager perfekte bbq ribs på grillen med denne enkle oppskriften. Ideell for sommergrilling og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 170 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 rader med ribbe, membranen på ben-siden fjernet
- 1 spiseskje biffkrydder, eller etter smak
- 1 kopp vann, eller mer etter behov
- 1/2 kopp barbequesaus, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grill til lav varme.
- 2Del ribbeina i to og krydre med biffkrydder. Legg ribbeina, med bena ned, i en aluminiumsform, og tilsett vann. Dekk formen med et stykke aluminiumsfolie.
- 3Kok ribbeina på den forvarmede grillen, og tilsett vann hver time hvis væsken har fordampet, i 1 1/2 til 2 1/2 timer. Tilsett barbequesaus på ribbeina og fortsett å koke i ytterligere 30 minutter. En hurtigtermometer som settes inn i midten skal vise 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).