Island kokos- og søtpotetmos
oppskrift på island kokos og søtpotetmos – en smakfull og sunn rett perfekt for helårsspisere. enkel å lage, rask og næringsrik.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 søtpoteter
- 1 liten lime, presset
- 1 grønn løk, finhakket
- 1 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt kanel
- 1/4 teskje pepper
- 1 1/2 kopper Gay Lea Real Coconut Whipped Cream
Fremgangsmåte
- 1Stikk søtpotetene flere ganger med en gaffel eller en liten kniv. Stek dem i mikrobølgeovnen på høy effekt i 10 til 12 minutter, eller til de er veldig myke. La dem avkjøle litt, til de er enkle å håndtere.
- 2Skrap ut potetkjøttet fra skinnene og ha det i en bolle; kast skinnene. Mos godt med en gaffel. Rør inn limesaft, løk, spisskummen, salt, kanel og pepper. Vend inn kokosnøttkrem til pisket krem i søtpotetblandingen til den er jevn. Server umiddelbart.