
Karamellbiter Brownies
oppskrift på caramel chunk brownies – en rik og søt dessert med karamellbiter. perfekt for helgen eller spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1 pakke (22,5 unser) brownie-blanding
- 1 kopp varm karamell-dessertsås, delt
- 1 pakke (11,5 unser) semi-søt sjokoladebiter, delt
- 1 kopp skivede mandler, ristet, delt (valgfritt)
- Reynolds® bakepapir
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C. Kled en 33x23x5 cm bakeform med Reynolds®-bakepapir, og la papiret gå opp langs sidene av formen; sett til side.
- 2Lag browniebøtten i henhold til pakkens anvisninger. Hell halvparten av røren i formen. Dekk med halvparten av karamellpålegget, sjokoladebiter og mandler. Hell resten av brownierøren over.
- 3Plopp resten av karamellen med teskjeer over brownierøren. Rør forsiktig med en kniv for å lage sirkler. Topp med resten av sjokoladebitene og mandlene.
- 4Stek i 35 til 40 minutter, eller til kantene er faste. Ta ut og la kaken avkjøle helt i formen. Bruk kantene av bakepapiret til å løfte browniene ut av formen og over på et skjærebrett. Dra forsiktig i kantene av papiret for enkel oppskjæring. Skjær i barer.