Ingefær-kokos granola
Lær hvordan du lager hjemmelaget ginger coconut granola. En perfekt frokost eller snack med ingefær og kokos. Enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
- 3/4 kopp kokosolje
- 1/2 kopp honning
- 3 kopper havregryn
- 1 kopp revet kokosnøtt
- 2/3 kopp skivede mandler
- 1/2 kopp tørkede tranebær
- 1/3 kopp hakkede pecannøtter
- 1/3 kopp linfrø
- 2 spiseskjeer hakket krystallisert ingefær
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/4 teskje malt muskatnøtt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 2Bland kokosolje og honning i en kjele over middels varme; kok opp og rør til det er glatt og smeltet, ca. 5 minutter. Fjern kjelen fra varmen.
- 3Bland havregryn, kokos, mandler, tranebær, pekannøtter, linfrø, kandisert ingefær, kanel og muskatnøtt i en separat bolle. Tilsett kokosolje-honning-blandingen og rør godt for å dekke. Fordel havreblandingen jevnt på et bakepapirkledd stekebrett.
- 4Stek i den forvarmede ovnen, og rør om hver 10. minutt, til granolaen er mørk brun, ca. 20–30 minutter. La den avkjøle helt.