Ingefær-kokos granola

Ingefær-kokos granola

Lær hvordan du lager hjemmelaget ginger coconut granola. En perfekt frokost eller snack med ingefær og kokos. Enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
frokost

Ingredienser

  • 3/4 kopp kokosolje
  • 1/2 kopp honning
  • 3 kopper havregryn
  • 1 kopp revet kokosnøtt
  • 2/3 kopp skivede mandler
  • 1/2 kopp tørkede tranebær
  • 1/3 kopp hakkede pecannøtter
  • 1/3 kopp linfrø
  • 2 spiseskjeer hakket krystallisert ingefær
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/4 teskje malt muskatnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland kokosolje og honning i en kjele over middels varme; kok opp og rør til det er glatt og smeltet, ca. 5 minutter. Fjern kjelen fra varmen.
  3. 3Bland havregryn, kokos, mandler, tranebær, pekannøtter, linfrø, kandisert ingefær, kanel og muskatnøtt i en separat bolle. Tilsett kokosolje-honning-blandingen og rør godt for å dekke. Fordel havreblandingen jevnt på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen, og rør om hver 10. minutt, til granolaen er mørk brun, ca. 20–30 minutter. La den avkjøle helt.