Sjokoladekaramellpaj med pekannøtter fra Karo®
Lær hvordan du lager den klassiske sjokoladekrekkskaken med pekannøtter, perfekt for spesielle anledninger. En enkel oppskrift for sjokoladeelskere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 3 egg
- 1 kopp sukker
- 1 kopp Karo® Light eller Dark Corn Syrup
- 2 (1 unse) firkanter med semi-søt eller bittersøt sjokolade, smeltet
- 2 spiseskjeer smør eller margarin, smeltet
- 1 teskje Spice Islands® Pure Vanilla Extract
- 1 1/4 kopper pekannøtter
- 1 (9 tommer) ubehandlet dypfatspakning
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Bland egg, sukker, mais sirup, sjokolade, smør og vanilje i en stor bolle med en skje. Rør inn pecannøtter.
- 3Hell blandingen i en paibunn.
- 4Stek midt i ovnen i 50 til 55 minutter, eller til paien nesten er stivnet.
- 5Avkjøl i 2 timer før servering.