Hello Fresh Mobile Banner
Sjokoladekaramellpaj med pekannøtter fra Karo®

Sjokoladekaramellpaj med pekannøtter fra Karo®

Lær hvordan du lager den klassiske sjokoladekrekkskaken med pekannøtter, perfekt for spesielle anledninger. En enkel oppskrift for sjokoladeelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 egg
  • 1 kopp sukker
  • 1 kopp Karo® Light eller Dark Corn Syrup
  • 2 (1 unse) firkanter med semi-søt eller bittersøt sjokolade, smeltet
  • 2 spiseskjeer smør eller margarin, smeltet
  • 1 teskje Spice Islands® Pure Vanilla Extract
  • 1 1/4 kopper pekannøtter
  • 1 (9 tommer) ubehandlet dypfatspakning

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Bland egg, sukker, mais sirup, sjokolade, smør og vanilje i en stor bolle med en skje. Rør inn pecannøtter.
  3. 3Hell blandingen i en paibunn.
  4. 4Stek midt i ovnen i 50 til 55 minutter, eller til paien nesten er stivnet.
  5. 5Avkjøl i 2 timer før servering.