Lace sin kokosbrød

Lace sin kokosbrød

oppskriften på lace's kokosbrød gir deg et saftig og smakfullt bakverk. perfekt som frokost eller til kaffen. enkel å lage og deilig smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp kokosmel
  • 1/2 kopp usøtet kokosflak
  • 1 sitron, revet skall
  • 1 teskje natron
  • 1 klype salt
  • 1 kopp kokosyoghurt
  • 3 store egg
  • 1/4 kopp lønnesirup
  • 1/2 kopp sjokoladebiter (for eksempel Ghirardelli®) (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør to mini brødformer (ca. 11,5 x 7 cm).
  2. 2Bland kokosmel, kokosflak, sitronskall, natron og salt i en bolle. Rør inn yoghurt, egg og lønnesirup til en jevn røre. Vend inn sjokoladebiter. Hell røren i de forberedte brødformene.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til toppen føles fast og spretter tilbake når den lett trykkes på, ca. 25 minutter. Dekk med aluminiumsfolie og stek i ytterligere 5 minutter.
  4. 4La muffinsene avkjøle i formene i 10 minutter før du fjerner aluminiumsfolien og vender dem ut på en rist for å avkjøle helt.